Dierenartsen Zwolle nodig?

dierenartsen zwolleBent u opzoek naar dierenartsen Zwolle? Nanda Dierenkliniek heeft een betrouwbaar en divers team aan verschillende dierenartsen en assistenten. Onze dierenartsen en assistenten hebben ieder zijn of haar specialiteit. Daardoor kan Nanda Dierenkliniek u en uw dier op verschillende vlakken helpen. Wij nemen de tijd voor u. Wij gaan een betrouwbare en persoonlijke relatie met u als klant aan en geven helder uitleg over de behandelingen en diagnoses. Door onze goede werkwijze kan Nanda Dierenkliniek zeggen dat we een betrouwbare kring hebben opgebouwd aan loyale diereneigenaren. Elk dier is welkom bij Nanda Dierenkliniek. Katten, honden, hamsters of cavia’s. Allerlei knaagdieren en huisdieren kunnen bij ons geholpen worden. Als team bij Nanda Dierenkliniek zijn wij gericht op hoogstaande dierengeneeskunde zorg en persoonlijke aandacht. Bij Dierenkliniek Nanda heeft u als eigenaar de uiteindelijke keuze over het type behandeling. Uiteraard bieden wij begeleiding en geven we advies indien nodig.

De beloftes van dierenartsen Zwolle

De dierenartsen Zwolle hanteren zeven beloftes. Onze beloftes zijn onze visie en wij streven ernaar om dit na te komen. Een van onze beloftes is persoonlijke aandacht voor uw dier maar ook voor u als klant en eigenaar. Daarnaast willen wij uw dier op zijn of haar gemak stellen. Dierenwelzijn staat dus ook bij ons voorop. Onze behandelingen en diagnoses worden gesteld door kwalificeerde artsen. Onze artsen zijn opgeleid in dierengeneeskunde en kunnen u zo betrouwbaar advies geven. Naast behandelingen en diagnoses geven wij complete zorg op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag. Er wordt tijd genomen voor u en uw huisdier. Wij geven de opties, maar uiteindelijk, met overleg, kunt u de keuze maken. U hoeft ook niet te schrikken van een hoge rekening. Wij werken met vaste en transparante prijzen. Bovendien heeft u gemakkelijke vergoeding via de verzekering. Al deze zeven beloftes zorgen ervoor dat u met een gerust hart naar ons dierenkliniek kan komen. Wij helpen u en uw dier graag.

Over ​Nanda Dierenkliniek

​Nanda Dierenkliniek heeft veel ervaring als dierenartsenpraktijk. De artsen en assistenten weten hoe ze met verschillende dieren om moeten gaan. Ieder dier is uniek en brengt veel emotionele waarde met zich mee. Een dier is net zo belangrijk als een mens. En verdient dus, net als een mens, uitstekende zorg. Onze dierenarsten werken gepassioneerd en met veel expertise. Wilt u uw dier vaccineren, maar is het bang om te reizen en woont u binnen een straal van 10 kilometer van de kliniek? Wij komen dan ook naar uw toe voor huisvisite. Helaas kunnen wij alleen aan huis komen wanneer het een kleine behandeling betreft. Het heeft extra kosten, maar uw dier wordt zo wel op zijn of haar gemak gesteld doordat het dier in zijn thuis situatie is. Wij doen er alles aan om u en uw dier te helpen!

Kom langs of maak een afspraak Nanda Dierenkliniek

Volg Nanda Dierenkliniek op Facebook

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen per mail ontvangen? Meld u dan nu aan!