Dierenkliniek Zwolle nodig?

dierenkliniek zwolleU vindt onze dierenkliniek Zwolle aan de Rijnlaan in Zwolle. Nanda Dierenkliniek heeft een team van gespecialiseerde mensen die met veel passie voor uw dier zorgen. Elk dier is welkom bij Nanda Dierenkliniek en elk dier verdient de beste dierengeneeskunde. Nanda Dierenkliniek kan dat geven. In onze dierenkliniek Zwolle staat persoonlijk contact centraal en geven wij hoogstaande dierengeneeskunde bij honden, katten en allerlei knaagdieren. Elke arts en assistent heeft zijn of haar specialiteit. Zo maakt Nanda Dierenkliniek het verschil voor u en uw huisdier. Wij nemen de tijd voor uw huisdier. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen of de goede behandeling kiezen. Nanda Dierenkliniek vindt het van groot belang dat u uiteindelijk zelf de beslissing maakt. Wij helpen u daar graag bij indien nodig.​

Wij zijn uw dierenkliniek Zwolle

Nanda Dierenkliniek werkt op afspraak. Het voordeel van deze werkwijze is dat wij de tijd voor u en uw huisdier nemen. Wij willen geen diagnoses en behandelingen overhaast beslissen. Persoonlijke aandacht kost veel tijd en staat bij Nanda Dierenkliniek voorop. Door op afspraak te werken heeft u niet het idee dat er overhaast gewerkt wordt. Ook geeft deze manier van werken een rustige sfeer voor u en uw dier. Uw dier zal zich beter voelen wanneer wij rustig te werk gaan. Met deze werkwijze heeft Nanda Dierenkliniek al een trouwe band opgebouwd met veel loyale diereneigenaren. Wij geven deskundig advies over onze behandelingen. Wanneer we de diagnose hebben gesteld, leggen wij dit helder uit. Wij draaien er niet om heen en helpen u met de juiste beslissing. Zo weet u zeker dat u weloverwogen een keuze kan maken voor uw dier. Het welzijn van uw dier is natuurlijk erg belangrijk voor ons. Al jarenlang behandelen we veel verschillende dieren. Katten, honden en allerlei knaagdieren zijn bij ons in de dierenkliniek welkom. Van castratie tot vaccinaties en van chippen tot gebitsbehandeling. Nanda Dierenkliniek biedt dit allemaal aan en is erg betrouwbaar.

Wij beloven het u

Wij streven ernaar om uw dier gezond te maken en dat te behouden. Wij doen dit vanuit een betrouwbare en persoonlijke relatie met u als klant. Daarom hebben wij zeven beloftes. Deze zeven beloftes zijn onze uitgangspunten. Wij hanteren deze beloftes als een visie van ons werk. Er werd al eerder aangegeven dat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Daarnaast is dierenwelzijn, het hebben van gekwalificeerde artsen, het geven van verschillende opties, gemakkelijke vergoeding, transparante prijzen en het bieden van complete zorg op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag de overige zes beloftes.

Kom langs of maak een afspraak Nanda Dierenkliniek

Volg Nanda Dierenkliniek op Facebook

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen per mail ontvangen? Meld u dan nu aan!