Bij Nanda Dierenkliniek werken wij met een team van ervaren en gepassioneerde dierenartsen en paraveterinairen met ieder haar eigen specialiteit. Graag stellen wij ons allemaal even aan u voor.

Dierenarts

Ruurdje Cupéry

Sinds februari 2014 ben ik met veel plezier als dierenarts werkzaam bij Nanda Dierenkliniek.
Hiervoor heb ik jarenlang in een gezelschapsdierenpraktijk elders in het land gewerkt. Mijn bijzondere belangstelling gaat uit naar de geneeskunde van inwendige ziekten, huidproblemen en de endocrinologie. Ook de geneeskunde van konijnen vind ik erg leuk.
Ik hoop het bezoek voor u en uw huisdier zo aangenaam mogelijk te kunnen maken!

Dierenarts

Huub Bootsma

Na mijn afstuderen ben ik in meerdere grote en kleine praktijken werkzaam geweest. Sinds 9 jaar woon ik met mijn vrouw, 3 kinderen en 2 cavia’s in Stadshagen en ik heb hierbij de praktijk van Nanda Dierenkliniek zien opstarten en groeien op de oude locatie. Na enkele jaren afwezigheid ben ik blij het inmiddels uitgebreide team in het nieuwe, ruime pand te kunnen versterken. U zal mij daar met name als vaste invaller en in de avond- en weekenddiensten aantreffen.

Dierenarts

Marinka de Goeij

Mijn hele leven wilde ik al dierenarts worden en in 2014 was het dan eindelijk zover. Afgestudeerd. Daarna heb ik in diverse praktijken waargenomen om in ieders keuken een kijkje te nemen en veel verschillende werkwijzen te zien. Ik vind het erg leuk om samen te zoeken naar een oplossing en zo te komen tot de beste zorg voor uw huisdier. Hierin heb ik speciale interesse in interne geneeskunde. Daarnaast zorg ik voor de meeste tandheelkundige behandelingen binnen de praktijk.

Elke dag kom ik samen met onze Westie Vita met veel plezier naar het werk. Geduldig wacht zij altijd in de kantine tot het tijd is om uit te gaan of weer naar huis. Eenmaal thuis gaan mijn vriend en ik graag met haar op pad. Maar ook gaan we graag duiken, wandelen of lekker naar de bioscoop.

Dierenarts

Manda Schottert

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Tijdens de studie heb ik meegelopen met verschillende dierenartsen in het land. Ook kwam ik tijdens de studie erachter dat vogels erg slimme, leuke en medisch interessante dieren zijn en mijn interesse ligt dan ook in de vogelgeneeskunde. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom met uw hond, kat, konijn  en elk ander dier. Na afstuderen ben ik terug gekeerd naar Zwolle met mijn tamme valkparkiet Quincy. In mijn vrije tijd sport ik graag waaronder survival, verder vind ik lezen en bankhangen ook helemaal niet erg.

Paraveterinair

Mallisa Klement

In maart 2016 ben ik begonnen bij Nanda Dierenkliniek. Al van jongs af aan wist ik dat ik paraveterinair wilde worden. Het mooie aan dit vak vind ik om een dier gezond de deur uit te zien gaan. Naast mijn diploma paraveteriniar ben ik ook in het bezit van een diploma honden en katten trimmen.  Ik sta u graag te woord als u vragen heeft over de vachtverzorging. Tevens hou ik mijn bezig met de trimsalon op de praktijk. Samen met mijn katten Felix, Woezel, Tommie en Mickey woon ik in Balkbrug.

Paraveterinair

Melanie Mulder

Sinds mei 2015 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en kon ik gelijk aan de slag bij Nanda Dierenkliniek. Eind 2015 ben ik weer de schoolbanken ingekropen en heb ik de nascholing ‘Voedingsconsulente’ gevolgd, waarbij ik deze ook succesvol heb afgerond. Op de praktijk voer ik ook de gebitsreinigingen uit waarvoor ik een cursus heb gevolgd. Elke dag is anders in de praktijk en bovendien ben je in dit vak nooit uitgeleerd, wat het werk des te leuker maakt. Hopelijk tot snel!

Paraveterinair (in opleiding)

Carla Klinkhamer

Sinds juni 2011 ben ik als paraveterinair werkzaam bij Nanda Dierenkliniek. Ik ben dan ook dagelijks te vinden op de praktijk. Ik sta u en uw huisdier graag bij in stressvolle situaties. Daarnaast begeleid ik de diabetes patiënten binnen de praktijk.
Ik ben getrouwd met André en heb twee kinderen. Ons gezin wordt compleet gemaakt met onze hond Senna.

Paraveterinair

Vera van Gelder

Mijn naam is Vera en ik ben sinds juni 2017 als paraveterinair werkzaam bij Nanda Dierenkliniek. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als paraveterinair. Als kind was ik een van die meisjes die altijd riep dat ze “wat met dieren” wou doen, dat is nog steeds mijn passie. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn pony, waar ik mee men. Thuis heb ik verder nog twee honden, Banjer en Rocky, en twee gerbils. In de praktijk vind ik het leuk dat het werk heel divers is. Ik help graag u als klant verder en draag graag mijn steentje bij om de beste zorg aan uw dier te leveren. Ik hoop u snel te zien in de kliniek!

Paraveterinair

Hester van Gelder

Sinds april 2016 werk ik bij Nanda Dierenkliniek als paraveterinair dierenartsassistente. Mijn diploma heb ik in 2013 gehaald. Sindsdien ben ik aan het werk gegaan; eerst bij een andere dierenkliniek in Zwolle en nu bij Nanda Dierenkliniek, en dat met veel plezier. Ik woon met mijn vriend in Wapenveld, we hebben ook huisdieren thuis: twee honden, Noor en Nina, en een kat, Panda. Ze zijn een leuke combinatie met zijn drieën. In de praktijk help ik u en uw dier graag verder. Daarnaast vind ik het ook leuk om te helpen bij operaties en ik hou van de afwisseling die zich elke dag voordoet. Ik vind het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en uw huisdier net zo. Ik zie u graag in onze kliniek!

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen per mail ontvangen? Meld u dan nu aan!